Hur gynnar vi idrottsevenemang med mer lokal mat?

Ås, 5 augusti 2020

Allt fler organisationer, arrangörer och festivaler satsar på mer lokal mat under sina evenemang. Detta innebär en anpassning av affärsmodell för företagare men också för föreningar och ideella organisationer som kräver både tid, kunskap och resurser.

Hur bemöter jag efterfrågan som eventorganisatör efter god, lokal och inte för dyrt snabb/håndholdt mat för både besökare och deltagare?? 

Projektets mål är att stötta företagare med  handfasta tips kring lokal matutveckling på evenemang. Under sensommaren/ höst 2020 håller vi flera workshops för dig som anordnar idrottsevenemang. Tillsammans med våra kollegor i Norge har vi utvecklat en handbok som ska ge dig enkla tips för att kunna förbättra och vidareutveckla lokal mat vid evenemang. 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email